28715356

Behandlinger

 

KOMBI MELLEM CLAIRVOYANCE OG HEALING

Gennem clairvoyance kan du få vejledning i forholdt til job, bolig, parforhold eller andet der har betydning for dig i dit liv. Gennem healingen kan der arbejdes både på fysiske og psykiske udfordringer, som giver dig ubalance. Healing er energi, som har betydning for om kroppen er i balance. Hvis der er ubalance, kan det vise sig som både noget fysisk eller psykisk. Vi starter sessionen med clairvoyancen og der vil du få mulighed for, at spørge om det du har brug for vejledning til. Jeg vil gennem clairvoyancen hjælpe dig til, at se på dit grundsår, som ofte vil være det der spærre ben for dig i dele af dit liv. Det vil ofte sidde som stagneret energi i din krop og det vil vi arbejde med under healingen. Til sidst vil vi kort vende hvad du har brug for, for at arbejde videre, når du går fra mig.

INTEGRATIV-KROPS OG PSYKOTERAPI TIL BØRN OG UNGE

Hvis du går med fysiske, psykiske eller følelsesmæssige udfordringer, som du ønsker at få hjælp til, kan integrativ krops-og psykoterapi være en mulighed. Du sætter dig et mål, for forløbet og selve forløbet, vil give dig bevidsthed og forløsning. Jeg benytter mig af en kreativ tilgang i min måde at arbejde på som terapeut og bruger derfor b.la tegneterapi, bevægelse og opstillingerne med forskellige ting. Igennem forløbet vil jeg være din samarbejdspartner og støtte dig i dine processer. Både i forholdt til forløsning, men også i forholdt til integration af alt det nye som kommer til at ske.

SAMTALE OG VEJLEDNING

 

Har du brug for at få afdækket hvad det er du går rundt med og føler dig udfordret i. Kan en samtale med vejledning være det rette at vælge. Jeg forslår altid at starte med en samtale, for at finde ud af hvad dit behov er, og om jeg kan tilbyde dig den hjælp, som du ønsker. Her får vi vendt de udfordringer du står i, men også hvilke potentialer som du har og gerne skulle bygge videre på.

FAMILIETERAPI

Oplever I som familie, at i ofte ryger i konflikt og har svært ved at finde vej ud af konflikterne eller måske er det altid de samme i familien som går i konflikt. Så er familieterapi en god måde at få sat lys på hvad det er som sker når konflikten opstår og samtidig at få nye måder at arbejde med familiestrukturen og få nye strategier. Hvis du har et barn som i forvejen er i terapi hos mig, er det en fordel som familie også at få set på de strategier i som familie bruger, da ting kun ændres ved at få set hele systemet (familien) igennem.

PARTERAPI

Går i rundt og har svært ved at forstå hinanden eller i det hele taget at kommunikere. Måske i løber ind i de samme udfordringer igen og igen, men har svært ved at se hvorfor eller hvordan i skal løse dem. Så kan parterapi være det spring i skal tage sammen for at forstå hinanden og de udfordringer i som par oplever. Parterapi giver mulighed for at se på hinanden med kærlige øjne og i får en værktøjskasse med nye muligheder, som i kan bruge som par.

HUSRENS

Hvis du har oplevelsen af, at der sker ting i dit hjem, som du ikke kan forklare. Hører du lyde, lugter uforklarlige ting eller ser ting, som ikke er forklarligt eller er energien bare tung og trættende, kan husrens hjælpe. Jeg kommer ud og finder hurtigt frem til, om der er tale om en afdød eller om der er levende væsner, som har sat deres energiaftryk. Jeg kommer altid ud minimum to gange, da det er min erfaring, at det skal der til. 

Øvrige arrangementer

Spirituelle aftner, terapigruppe og foredrag.
Ønsker du at vide mere om disse aftner, så kontakt mig gerne.

Du skal ikke vente på forandring – du skal skabe den selv

Find mig her

Lokation

Odensevej 44

5853 Ørbæk.

Lav en aftale med mig her

Tlf: 28 71 53 56

Åbningstider

Mandag 9:00 – 16:00
Tirsdag 9:00 – 16:00
Onsdag 9:00 – 16:00
Torsdag 9:00 – 16:00
Fredag Lukket
Lørdag Lukket
Søndag Lukket