28715356

Om mig

 

Min historie

Jeg er 39 år, er gift og har tre dejlige unger. Jeg har så længe, jeg husker, selv forsøgt at finde min vej gennem forskellige udfordringer. Jeg har derfor prøvet mange ting igennem tiden og ved, at det ikke altid er nemt at lande på sine ben i en behandlingsform, som giver mening. Jeg oplevede selv, at det ofte var behandlingsformer, hvor en del af mig ikke blev set eller forstået.

Derfor følte jeg altid, at jeg manglede forløsning i dele af mig selv, efter et forløb. Det gjorde at jeg ofte kom til at føle mig alene, forkert eller anderledes. Både på grund af mine udfordringer, men også fordi jeg aldrig synes der var noget som hjalp hele mig. Det gjorde at jeg begyndte at søge og forstå balancen mellem at forløse udfordringer i det hele menneske, samt integrere og bygge op på ny. Jeg har derfor altid haft et særligt vågent øje på mennesker med sociale, følelsesmæssige eller psykiske udfordringer.

Her startede min rejse først med uddannelsen som pædagog med speciale i mennesker med sociale problemer, senere som clairvoyant rådgiver og til sidst som integrativ krops- og psykoterapeut. Jeg har gennem mine uddannelser og praksiserfaringer, fået dyb respekt og forståelse for andre menneske, og dermed være med til at se dem gå deres skridt mod at føle balance og helhed. Derfor bruger jeg min viden og erfaring til at vejlede og hjælpe mennesker med mange forskellige udfordringer. Lige fra stress, angst, fysiske smerter eller mangel på selvværd.

Min oplevelse er, at det fysiske hænger tæt sammen med det psykiske. Så når mennesker kommer til mig med ondt i ryggen, er det som regel noget psykisk eller følelsesmæssigt, som de har behov for at kigge på. Den hjælp og vejledning jeg kan tilbyde, er altid med udgangspunkt i, at man selv ønsker at gøre et stykke arbejde. Der er intet der kan fixes, men skridtene skal den enkelte selv gå, med en kærlig hånd i ryggen.

Vil du hjælpe dine børn med at finde deres
vej i livet?

Mit terapihus

 

Find mig her

Lokation

Odensevej 44

5853 Ørbæk.

Lav en aftale med mig her

Tlf: 28 71 53 56

Åbningstider

Mandag 9:00 – 16:00
Tirsdag 9:00 – 16:00
Onsdag 9:00 – 16:00
Torsdag 9:00 – 16:00
Fredag Lukket
Lørdag Lukket
Søndag Lukket