28715356

Fortrolighedspolitik

Her kan du læse kontrakten på min fortrolighedspolitik.

Anne Marqvar Engelhardt

Hvilke data benytter jeg, og hvordan bruger jeg dem!


Introduktion

Denne fortrolighedspolitik omhandler hvordan jeg som behandler bruger og beskytter personlige informationer, som jeg kommer i besiddelse af i forbindelse med samtaler, terapi, via mail, brev, telefon eller på min hjemmeside www.marqvarsalternativterapihus.dk

Alle personlige informationer, som du afgiver til mig, vil kun blive brugt i henhold til denne fortrolighedspolitik.


Accept

Når du påbegynder et forløb hos mig, enten som klient i terapiforløb, forløb på kurser,      gruppeforløb, acceptere du også de betingelser, der er beskrevet i denne fortrolighedserklæring.

Udover denne fortrolighedserklæring, vil du som klient i forløb, modtage en samtykkeerklæring, som du bliver bedt om at skrive under på, i forbindelse med behandling af de oplysninger, jeg kommer i besiddelse af om og fra dig. Hvis du får andre ydelser end terapiforløb, ex clairvoyance eller healing. Vil jeg mundtligt bede dig om at godkende at jeg benytter mig at dit navn og adresse, til mit økonomisystem (Dinero)


Indsamling af data

Når du henvender dig første gang i forbindelse med terapi, gruppeforløb, kursus eller workshop, kommer jeg i besiddelse af dit navn, telefonnummer og eventuelle personlige oplysninger, som du giver mig i telefonen eller pr. mail.

Disse oplysninger danner grundlag for senere journalføring, som beskrevet herunder.

Desuden bruges dine grundlæggende oplysninger som navn og adresse i forbindelse med mit regnskabssystem.

I forbindelse med et forløb hos mig, fører jeg journal over de temaer, problematikker, udfordringer m.v. som kommer frem undervejs.

Derudover vil jeg føre journal over mine egne observationer, som jeg finder nyttige til eventuelt senere inddragelse.

Alle informationerne, som nævnt ovenfor, behandles fortroligt og er kun tilgængelige for mig.

Jeg deltager i løbende i uddannelse og supervision, og mine journaloptegnelser, observationer og oplysninger om dig, vil blive inddraget og drøftet, så jeg på bedste mulige måde, kan støtte dig videre i dine processer. Begge steder forgår oplysninger i alt fortrolighed og dit navn og identitet vil i øvrigt blive udladet.

Alle data opbevares i mit IT-system og hos tredjepartstjenester (se herunder), der er sikret og beskyttet med password


Tredjepartstjenester

Jeg benytter enkelte tredjepartstjenester i forhold til behandling af de oplysninger, jeg opbevarer om dig.

Alle personlige informationer, som videregives til tredjepartstjenester, vil blive opbevaret i overensstemmelse med disse tredjeparts fortrolighedspolitik.

Du kan se mine samarbejdspartnere/tredjepartstjenester og kan ved at gå ind på deres hjemmeside, læse mere om deres fortrolighedspolitik.

Planway – www.planway.dk

Dinero – www.dinero.dk

 

Sikkerhed

Jeg tager din sikkerhed meget alvorlig. Alle brugerinformationer opbevares i databaser, som er sikret af en bred vifte af kontrollerede branchestandarder. Der er dog ingen virksomhed heller ikke min, som kan eliminere enhver form for sikkerhedsrisiko i forbindelse med transmissioner af personlige informationer via online transaktioner, og disse sker derfor på brugerens eget ansvar.

 

Kontrol af dine personlige informationer

Opdatering af dine personlige oplysninger. Du kan til enhver tid skrive til mig på annemarqvar@gmail.com for at sikre, at jeg har de rette data liggende om dig.

Hvis og når vi bliver opmærksom på, at der er ændringer i dine oplysninger, retter jeg disse til hurtigst muligt.

Sletning og eventuel videregivelse af informationer. De data der er nødvendige i forholdt til mit økonomisystem, opbevares i henhold til lovgivningen i 5 år og herefter bliver de slettet.

Alle andre øvrige data opbevares i 2 år efter at du har afsluttet et forløb hos mig. Begrundelsen for dette er, at bevare muligheden for at kunne støtte din videre udvikling, hvis du skulle vælge at fortsætte dit forløb inden for det tidsrum. Ligeledes er det dokumentation for forløbet hos mig.

Ønsker du at få slettet dine oplysninger inden 2 år efter afsluttet forløb, kan du skrive til mig på annemarqvar@gmail.com – herefter vil de blive slettet hurtigst muligt.

Jeg videregiver ikke oplysninger om dig til andre, med mindre det bliver mig pålagt i henhold til lovgivningen, eller hvis du udtrykkeligt har givet dit samtykke til videregivelse.

Såfremt jeg videregiver informationer omkring dig til tredjeparter udover ovenstående vil jeg meddele dig dette.

I tilfælde af samtykke, kan du tilbagekalde dette samtykke.

Kontakt

Hvis du har spørgsmål eller forslag vedrørende min fortrolighedspolitik, er du velkommen til at kontakte mig på annemarqvar@gmail.com 

eller på tlf. 28715356

Min postadresse

Marqvars Alternativ Terapi hus

Odensevej 44, 5853 Ørbæk

Du kan også vælge at skrive til mig på min facebookside, Marqvars alternativ terapi hus, men jeg vil ikke føre en samtale via messenger, da det ikke er sikkert nok. Derfor vil jeg bede dig sende dit nummer eller mail, så vi kan have kontakt der.

Dine rettigheder

Du har til enhver tid ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger jeg har indsamlet, og som jeg opbevarer og behandler om dig. Ønsker du at få det oplyst, så kontakt mig på annemarqvar@gmail.com

Du kan til enhver tid kræve berigtigelse, gøre indsigelse eller få begrænset behandlinger af dine personoplysninger.

Ønsker du at klage over behandlingen af dine personoplysninger, kan det ske til datatilsynet, borgergade 28, 1300 København K, tlf. 33193200 eller via mail: dt@datatilsynet.dk

Find mig her

Lokation

Odensevej 44

5853 Ørbæk.

Lav en aftale med mig her

Tlf: 28 71 53 56

Åbningstider

Mandag 9:00 – 16:00
Tirsdag 9:00 – 16:00
Onsdag 9:00 – 16:00
Torsdag 9:00 – 16:00
Fredag Lukket
Lørdag Lukket
Søndag Lukket